Uw $ 0 plan om rimpels te wissen

Uw $ 0 plan om rimpels te wissen
Anonim
Pando Hall Als het gaat om het bestrijden van rimpels en doorzakken, is er ook hoop buiten de pot. Deze anti-verouderingsbehandelingen zorgen voor een jeugdige gloed - geen geld terug. Bekijk galerij 6 foto's
Image
Image
Pando Hall Ontspan de rimpels weg

Het is ons ingeslagen dat het gebruik van de juiste producten en uit de zon blijven de sleutels zijn om er jong uit te zien. Maar hier is nog een tactiek die net zo veel impact heeft: vertragen en een gezonder leven leiden. Onderzoek toont aan dat wanneer we erg gestrest zijn, neuropeptiden (chemicaliën in de zenuwuiteinden van de huid) worden vrijgegeven in onze huid en ontstekingen veroorzaken, die op hun beurt het verouderingsproces van de huid versnellen. Nu, het goede nieuws: experts zeggen dat er eenvoudige, gratis - en super-ontspannende manieren zijn om deze "stressmoleculen" te bestrijden. Probeer ze en bereid je voor om er stralend uit te zien. Een mogelijk neveneffect: je zult ook een miljoen dollar voelen.

1 van 6
Image
B2M Productions Kom op adem

Wanneer we gehaast worden, gaan onze lichamen in de stress-reactiemodus: ons hart raast, onze bloeddruk kan stijgen. "Het nemen van diep ademende pauzes zorgt ervoor dat onze zenuwuiteinden geen schadelijke neuropeptiden afschieten", zegt Susan Blum, MD, een assistent klinisch professor in de preventieve geneeskunde aan de Mount Sinai School of Medicine in New York City. Om te vertragen, inhaleer diep zodat de lucht je buik uitzet en adem dan langzaam uit om het plat te maken. Herhaal dit een paar keer om jezelf te kalmeren.

2 van 6
Image
Sean De Burca Was je gezicht goed als je thuiskomt

Artsen zeggen dat vrouwen vaak hun nachtelijke anti-aging huidverzorgingsregime overslaan als ze gestrest of moe zijn, dus wacht niet tot je gezonken bent. "Mijn patiënten vertellen me dat dit hen echt helpt hun routines bij te houden", zegt Jessica Wu, MD, een assistent-klinisch professor in de dermatologie aan de Universiteit van Zuid-Californië en auteur van Feed Your Face.

3 van 6
Image
Tim Hawley Heb meer seks!

"Het geeft bèta-endorfines vrij, die het collageen van de huid helpen beschermen, en oxytocine, dat de cortisol door stress verlaagt, " zegt Amy Wechsler, MD, een dermatoloog in New York City en een assistent-klinisch professor in de psychiatrie aan het Weill Cornell Medical College. Oké, we weten, draai zijn arm ...

4 van 6
Image
Jamie Grill Probeer een workout met ultralage impact

Oefeningen zoals yoga kunnen je zenuwen kalmeren, maar als je de mat niet 90 minuten uitrolt, maak je geen zorgen, zegt Blum: "Het gaat minder om hoe lang je traint en meer om het regelmatig te doen, wat je lichaam traint om snel te ontspannen. " Slechts 10 minuten yoga-oefeningen vijf keer per week kunnen de cortisolspiegel verlagen (zie pagina 66 voor een aantal quickie-moves). Liever een impactloze training? Probeer meditatie. Ga 10 minuten zitten, ogen dicht, haal diep adem en ontspan elke spier in je lichaam. Om je interne takenlijst de kop in te drukken, "herhaal een kalmerende zin, zoals 'Ik heb vrede', " zegt Blum.

5 van 6
Image
iconics / a.collectionRF Masseer de lijnen weg

Een gezichtsreiniging van vijf minuten maakt de huid direct steviger - als je de juiste plekken raakt. "Je moet de lymfeklieren masseren om het water af te voeren dat wallen veroorzaakt", zegt gezichtsdeskundige Joanna Vargas van Joanna Vargas Salon in New York City, wiens klanten Rachel Weisz en Sofia Coppola zijn. Houd bij elke hand uw wijsvinger en middelvinger bij elkaar. Begin direct onder elk oor en wrijf cirkelvormige bewegingen langs elke kant van je nek naar je sleutelbeen; herhaal vijf keer. Kijk vervolgens omhoog en voer dezelfde bewegingen uit, beginnend onder je kin, masseer recht onder je kaakbeen naar je oren en dan langs de zijkanten van je nek; herhaal vijf keer. Als je onder de ogen gezwollen bent, masseer je de huid zachtjes van de binnenste naar de buitenste hoeken, en vervolgens vanuit je slapen langs de zijkanten van je gezicht. Laatste stap: bekijk je gloed in de spiegel.

Meer trucs en tips om er jonger, slanker en sexyer uit te zien!

6 van 6 Volgende 8 Anti-Aging Makeup Tricks
Image
Advertentie - Lees hieronder verder