Megyn Kelly vroeg Jane Fonda over plastische chirurgie vandaag en het ging niet goed

Megyn Kelly vroeg Jane Fonda over plastische chirurgie vandaag en het ging niet goed
Anonim
Today.com

Het is woensdag, wat betekent dat we Megyn Kelly vandaag in ons leven hebben gehad voor drie glorieus ongemakkelijke dagen. Vandaag, tijdens een interview met Jane Fonda en Robert Redford, werden we gezegend met het meest ongemakkelijke moment tot nu toe, wat indrukwekkend is.

Image

Gisteren verwelkomde Megyn de cast van Will & Grace, die er allemaal doodsbang uitzagen om daar te zijn.

Image
Today.com

Dit is mijn favoriete screenshot omdat het duidelijk is dat Debra Messing een bericht rechtstreeks naar mij verzendt en om hulp vraagt. Ik kom eraan, Grace! En ik breng Leo! (Ik maak maar een grapje; ik zou Leo nooit meenemen. Woody Harrelson is de ware liefde van Grace en dat is een heuvel waarop ik wil sterven.)

Messing heeft sindsdien gezegd dat ze er spijt van had dat ze het programma had gevolgd en dat ze het niet zou doen als ze wist dat het het uur van Megyn Kelly was.

Het gaat echt goed.

Vanmorgen verwelkomde Megyn de twee Hollywood-legendes om te praten over hun nieuwe film, Our Souls at Night, die klinkt als een film over twee geesten die graag feesten maar dat waarschijnlijk niet is.

Vrij abrupt begon Megyn haar interview met de vraag "Waarom?" dat is ook wat ik elke keer vraag als ik het programma aanzet. Hoe dan ook, alles ging vanaf daar bergafwaarts.

De drie spraken een minuut lang vriendelijk over de film. Megyn vroeg Robert Redford wat hem aansprak over het verhaal. Zijn antwoord: "Ik ben geen feministe, maar ik hou van het idee dat een vrouw het verhaal stuurt."

Dus helaas is Robert Redford geannuleerd.

Wat een vreemde opmerking. Hij doet zijn uiterste best om ons te laten weten dat hij van vrouwen houdt, hij houdt van verhalen van vrouwen, maar hij zal verdoemd zijn als je denkt dat hij een feminist is. Wat dan ook, man.

Megyn laat dat op tafel liggen en draait om Jane Fonda te vragen naar ouder worden en ouderdom. Jane is natuurlijk overal heerlijk en gracieus. Ze vertelt een leuk verhaal over het besef dat de jonge Robert Redford een hartenbreker zou worden.

Om de een of andere reden besluit Megyn aan Robert Redford te vragen of zijn personage uit The Way We Were het personage van Barbra Streisand mist, waar Jane terug klapt "Ik wil niet over hem en Barbra Streisand praten!" ICONIC.

Vervolgens! Het interview neemt een bocht recht uit de rails. Ik zal het gewoon voor je transcriberen omdat ... nou, het is teveel.

Megyn: Maar jij, jij bent een voorbeeld voor iedereen geweest om mooi en krachtig en onbeschaamd te ouder worden. Je geeft toe dat je werk hebt gedaan, en dat is jouw verdienste.

Jane's gezicht:

Image
Today.com

Megyn: Ik las dat je zei dat je niet trots bent om toe te geven dat je werk hebt gedaan. Waarom niet?

Jane's gezicht:

Image
Today.com

Jane: Daar willen we het nu echt over hebben?

Megyn Kelly, God zegene haar, giechelt en probeert de kwestie aan de orde te stellen. Jane is er duidelijk overheen. Ze spot met haar, werpt een blik op Robert als "Kun je dit geloven?" En gooit een antwoord weg.

Jane's gezicht:

Image
Today.com

Jane: Nou, bedankt. Goede instelling. Goede lichaamshouding. Voor mezelf zorgen. Maar laat me je vertellen waarom ik dol ben op deze film die we hebben gemaakt, Our Souls at Night, in plaats van plastische chirurgie.

OMG, wat een koningin! Jane zegt: "Ik ben hier niet om te praten over mijn leeftijd of mijn uiterlijk, schat. Ik ben hier om een ​​film te verkopen en iconisch te zijn. Bedankt voor het spelen."

Om de een of andere reden beëindigt Megyn Kelly het interview door opnieuw te praten over de leeftijd van Jane Fonda en laat vervolgens een oude video zien van Megyn die zelf aerobics lesgeeft. Niet Jane Fonda aerobics, alleen wat aerobics.

Jane's gezicht:

Image
Today.com

Jane Fonda is niet onder de indruk.

[gopher] // player.hearstdigitalstudios.com/59bf550fd559300e58ffbb99?width=100%25&autostart=0&aratio=16:9&duration=&cc%5B%5D= cialis/gopher]

Volgen op Facebook.

Van: ELLE US