Kim Kardashian is aarzelend om "haar oude leven te hervatten" terwijl Kris Jenner de familie bijeenbrengt

Kim Kardashian is aarzelend om "haar oude leven te hervatten" terwijl Kris Jenner de familie bijeenbrengt
Anonim
Getty

Zoals Kris Jenner en een andere bron het vertellen, kon de "broodnodige vrije tijd" van Kim Kardashian voor onbepaalde tijd doorgaan, omdat ze blijft zwijgen op sociale media, behalve voor een korte terugkeer om sommige accounts te ontvolgen.

Image

Sprekend tegen mensen, zei een insider dat een "teruggetrokken" Kardashian "het nog steeds moeilijk heeft" na onder schot te zijn gehouden en eerder deze maand miljoenen dollars aan sieraden te hebben beroofd in Parijs. "Ze heeft geen zin om haar oude leven te hervatten, " zei de bron, en merkte op dat de voormalige "sociale vlinder" nu niet meer gefotografeerd wordt en dicht bij haar huis in LA is gebleven.

Kris Jenner weergalmde dat gevoel in een interview met E! tijdens de presentatie van de nieuwe denimlijn van Khloé Kardashian, die zei dat ze 'deed wat een moeder doet' door haar dochter met familie te omringen en haar een veilig gevoel te geven.

Image

We houden nog steeds hoop op een grote comeback - hoewel dat naar verluidt uitgesloten is - maar zoals Jenner zei: "het is een proces."

Volgen op Facebook.

Van: Marie Claire US