Kate Winslet sluit fabelachtig elke onzekerheid over het draaien van 40 af

Kate Winslet sluit fabelachtig elke onzekerheid over het draaien van 40 af
Anonim
Getty Images

Geloof het of niet, Kate Winslet viert haar 40e verjaardag in oktober. (Titanic kwam 17 jaar geleden uit. Drink dat erin.) En in plaats van zich zorgen te maken over ouder worden in Hollywood, kon Winslet niet meer enthousiast zijn over de mijlpaal.

Image

"Ik ga absoluut naar mijn 40e verjaardag en voel dat ik het verdiend heb", vertelde de Oscar-winnende actrice aan People. Ze heeft het niet alleen verdiend door haar mijlpalen in de carrière, maar ze is ook de trotse moeder van drie kinderen van 14, 11 en 1 jaar oud.

Niet dat ze geen bewijs heeft gezien van haar leeftijd. "Oh mijn god - ik zie het echt niet [er jong uit]", zei ze. "Ik heb het soort rimpels die hier zijn om te blijven." Ze vertelde InStyle deze maand dat ze Botox niet zal gebruiken om de tekenen van haar jaren om te keren. "De rimpels zijn hier en ze zijn hier om te blijven, " zei ze.

Het is een verfrissend perspectief van een beroemdheid die niet bang is voor haar toekomst - in plaats daarvan omarmt ze het met open armen. Maar rimpels of geen rimpels, als elke 40-jarige eruitzag als Kate Winslet, zouden ze ook allemaal enthousiast zijn over hun leeftijd.