Als u advertenties ziet die de huidverzorgingsproducten van Christina El Moussa verkopen, denk dan twee keer na voordat u koopt

Als u advertenties ziet die de huidverzorgingsproducten van Christina El Moussa verkopen, denk dan twee keer na voordat u koopt
Anonim
Getty Images

U bent misschien online artikelen of advertenties tegengekomen die de super-succesvolle huidverzorgingslijn van Christina El Moussa promoten. Maar geloof de hype niet: die advertenties zijn nep. TMZ meldt dat de Flip- of Flop-ster bedrijven probeert over te halen haar naam te gebruiken om producten zonder haar toestemming te onderschrijven.

Image

Haar advocaten sturen een aantal wapenstilstandsbrieven en waarschuwen 23 verschillende bedrijven dat ze de nepartikelen moeten verwijderen of anders. Maar het is moeilijk om erachter te komen wie dit precies doet en wie citaten en hele verhalen verzint die helemaal nep zijn.

De Wrap meldde in februari dat een van de oplichting, die inmiddels is verwijderd, lijkt op een artikel van People dat beweert dat El Moussa de huidverzorgingslijn heeft gemaakt, zodat ze financieel onafhankelijk kon zijn van haar ex, Tarek.

"Dit is absoluut NIET waar, en het is een nep-website. Dit is niet van de website van People en is duidelijk een oplichterij met een verzonnen website-adres om de valse indruk te wekken dat Christina dit product onderschrijft of deze valse claims heeft gemaakt, "vertelde haar woordvoerder de website. "Dit is duidelijk een voorbeeld van iemand die probeert te profiteren van de huidige moeilijke situatie die ze in de publieke belangstelling doormaakt."

Volgen op Facebook.