Gabrielle Union, Erin Andrews en Maria Menounos Dish over het laten werken in oktober

Gabrielle Union, Erin Andrews en Maria Menounos Dish over het laten werken in oktober
Anonim

Waarom heb je een kick-ass vrouw op de cover als je er drie kunt krijgen? Dat was de gedachte achter ons oktobernummer, daarom tonen we Erin Andrews, Gabrielle Union en Maria Menounos vooraan en in het midden. Deze moedige vrouwen hebben niet alleen te maken gehad met grote persoonlijke uitdagingen - onvruchtbaarheid, proberen een evenwicht te vinden tussen werk en gezin, en de druk om kinderen te krijgen - maar hebben geleerd hoe ze hun problemen frontaal moeten aanpakken en zijn bovenaan gekomen. Lees verder voor hun verfrissend eerlijke aanpak van enkele van de grootste worstelingen waarmee we allemaal worden geconfronteerd, en hoe ook u deze kunt overwinnen.

Image

Erin Andrews Zondag interviewt ze een nors voetbalcoach aan de zijlijn van een NFL-wedstrijd, en de volgende dag schittert ze van top tot teen om een ​​aflevering van Dancing With the Stars te organiseren. Niet de gemakkelijkste overgang, maar ze vindt het geweldig.

Image

Waarom ze de sprong wilde maken van voetbalverslaggever naar gastheer van Dancing With the Stars ... "[Met de NFL, ] Ik heb nepwimpers opgedaan in een Porta-Potty! Klaar voor DWTS, het is vijf uur zitten in een make-up stoel. En me zorgen maken over wat Spanx het beste zal werken met mijn outfit is allemaal heel nieuw voor mij. "

Over haar plannen om een ​​vrouw en moeder te worden ... "Ik ben toevallig een van die vrouwen die denkt dat het allemaal mogelijk is. Al mijn vrienden van de universiteit en de middelbare school hebben nu drie kinderen. Ik ben niet eens Ik hoop dat te hebben, maar kijk eens wat ik heb gedaan: ik heb hopelijk een hand gehad bij het openen van de deur voor andere vrouwen. Ik geloof dat familie de volgende stap is. "

Image

Het moeilijkste waar ze in haar carrière mee te maken heeft gehad ... "Ik weet niet zeker of het ooit helemaal voorbij is voor mij, maar het was mijn stalkingincident. Wat die ervaring nog erger maakte was dat veel mensen gewoon keken het als een grap - alsof ik een rechtszaak aanging om beroemd te worden. Het is mij bewezen hoe sterk ik ben. Ik kon niet doen alsof het geen probleem was.

Gabrielle Union De ster van de populaire BET-show Being Mary Jane (seizoen 3 premières 20 oktober) ziet er niet goed uit voor 42 - ze ziet er goed uit, punt uit. Vraag haar hoe het moet zijn om door de paparazzi in een bikini te worden gefotografeerd en ze roept uit: "Ik leef ervoor!" En Gabrielle, die getrouwd is met basketbalster Dwyane Wade, is even eerlijk als het gaat om jongere jongens, stiefouders en de druk om een ​​vrouw te zijn die prioriteit aan haar carrière heeft gegeven. Het is duidelijk dat ze haar beste leven leidt, en haar enthousiasme kan je gewoon afnemen.

Image

Over het rare van getrouwd zijn met een jongere man ... "Ik realiseerde me dat zijn vrienden, zijn teamgenoten, werden verwekt toen ik, zoals, een senior op de middelbare school was. Ik zat op de middelbare school tegelijkertijd met hun ouders! Soms zal hij zijn van: "Oh, mijn God, hij is zo oud!" over iemand die 35 is. Maar Dwyane is een oude 33 en ik ben een jonge 42, dus het komt in evenwicht. "

O hoe moeilijk het is voor werkende vrouwen met kinderen ... "De realiteit is dat vrouwen op de werkplek worden gediscrimineerd omdat ze moeder zijn. Zoveel als er stappen worden gezet - je wordt zwanger, je carrière wordt een succes. Je kan geen slechte dag hebben. Durf niet te huilen op het werk. Verhef je stem niet. Vooral als je een zwarte vrouw bent in het Amerikaanse bedrijfsleven - nu ben je 'de boze zwarte vrouw'. "

Image

Over IVF en de druk van het proberen voor een gezin later in het leven ... "Tot nu toe is het niet voor ons gebeurd. Veel van mijn vrienden gaan hiermee om. Er is een zekere mate van schaamte voor vrouwen die misschien koos voor een carrière boven het starten van een jongere familie. De boete voor het zijn van een carrièrevrouw is onvruchtbaarheid. Je voelt je alsof je een dieprode brief draagt. "

Maria Menounos Haar huid gloeit alsof ze haar dagen doorbrengt in een yogastudio - maar laten we duidelijk zijn, ze werkt 24/7. De 37-jarige, die coanchor en managing editor bij E heeft toegevoegd! Entertainment Televisie voor haar al volgepakte cv (bestsellerauteur! Digitale media-mogul!), Is verfrissend open wanneer ze het heeft over de 'donkere tijd' die ze heeft doorgemaakt en de familie waar ze dol op is. Haar schoonheidsroutine, vruchtbaarheidsproblemen, zelfs het "vete" -moment met voormalige E! gastheer Giuliana Rancic - niets ervan is verboden terrein en je zult er helemaal dol op zijn.

Image

Bij het rechtzetten van het slechte bloed tussen haar en Giuliana Rancic ... "Toen ik werd gezocht door E !, maakte ik hun heel duidelijk dat ik niet wilde komen om iemands baan te nemen, en ik was ervan overtuigd dat dat niet het geval was. "

Image

Over hoe moeilijk het is om toe te geven dat vrouwen soms niet alles kunnen hebben ... "Aan vrouwen is een stuk goederen verkocht. Mijn grootste strijd is het idee om kinderen te krijgen. Soms heb ik het gevoel dat ik verdrink met alles wat aan de gang is in mijn leven en er zijn nog geen kinderen in mijn vergelijking. In mijn realityshow vorig jaar had ik het over het bevriezen van mijn eieren. Ik begon het proces, maar ik was niet succesvol en het gebeurt nog steeds niet. Laten we het dus noemen wat het is - geen goede situatie. "

Voor meer informatie over Gabrielle's stijlgeheimen (je gaat deze helemaal stelen!), Maria's levensreddende schoonheidsbehandeling en Erin's wonderlijke huidverzorgingsproduct, lees je exemplaar van het anti-verouderingsprobleem op kiosken op 15 september.