Elle Macpherson 's Top Secret Beauty Tricks

Elle Macpherson 's Top Secret Beauty Tricks
Anonim
Getty Images

REDBOOK: De eerste vraag in al onze gedachten is: hoe blijf je in zo'n goede vorm?

Image

ELLE MACPHERSON: Ik hou van buiten zijn en sporten zoals zwemmen, fietsen en wandelen. Naarmate ik ouder ben geworden, heb ik mijn vreugdefactor verhoogd. Zelfs als ik in New York of Londen ben, zal ik ervoor kiezen om te wandelen in plaats van te sporten in een sportschool.

RB: Je moet dan echt ijverig zijn met bescherming tegen de zon.

EM: Oh ja. Ik draag dagelijks een breed spectrum SPF. La Roche-Posay maakt goede zonnebrandmiddelen en ik hou ook van Invisible Zinc, een fysieke zonnebrandcrème. En ik draag een cowboyhoed wanneer ik op het strand ben.

RB: Wat gebruik je nog meer voor huidverzorging?

EM: Ik scrub mijn gezicht elke dag en mijn lichaam twee keer per dag - ik douche 's morgens en' s avonds. Ik gebruik een lichaamsborstel, die de bloedsomloop bevordert en ik hydrateer daarna altijd. Als ik op het strand ben, zal ik gewoon wat vochtinbrengende crème met zand mengen en het mengsel over mijn hele lichaam wrijven, en dan afspoelen in de oceaan.

RB: Je inspireert grote jaloezie. Wat is je routine?

EM: Ik shampoo en conditioneer om de twee tot drie dagen, en meestal droog ik mijn haar aan de lucht omdat ik niet erg bedreven ben met een föhn! Als ik ga zwemmen, doe ik een haarmasker op en doe ik dan een badmuts op. En in de zomer loop ik vaak rond met nat uitziend haar dat een behandeling heeft - ik denk dat het gezond blijft. Ik hou ook van een goede strandspray om wat textuur te creëren; Unite maakt een mooie.

RB: Je hebt de kunst van natuurlijke make-up onder de knie. Wat is je dagelijkse look?

EM: Ik ben niet erg nauwkeurig, dus ik voeg een beetje zwarte eyeliner toe en veeg het met mijn vinger en een Q-tip, dan doe ik een lipvoering en glans op. Ik gebruik RMS Un Cover-Up concealer, die romig is, om mijn zonnevlekken en donkere kringen te verbergen, maar ik gebruik spaarzaam poeder, voornamelijk alleen rond mijn ogen. Mijn huid is geler, dus make-upkleuren in brons en perzik werken het beste. Ik vul mijn wenkbrauwen met een zeer bleek blond wenkbrauwpotlood van Bobbi Brown of Laura Mercier en ik ben dol op superdunne nagellak.

RB: Wat is de coolste beautytruc die je hebt geleerd?

EM: Een visagist leerde me mijn jukbeenderen te benadrukken. Als je de aandacht op hen kunt vestigen, geeft het je een jeugdige uitstraling met grote ogen zonder veel make-up op te doen.

RB: Hoe voelde het om vorig jaar 50 te worden?

EM: Ik voel me erg veilig in mezelf - sterk, gelukkig en gemotiveerd. Hopelijk heb ik in de loop der jaren wat wijsheid opgedaan. En ik heb gevoel voor humor over mijn fouten. Ik heb geaccepteerd dat ik het niet altijd goed doe, maar het is niet het einde van de wereld! - Zoals verteld aan Kate Sullivan

Elle's must-haves: Burberry Fresh Glow Blush in Orange Poppy No. 21, $ 38; Guerlain Vétiver eau de toilette, $ 72 voor 50 ml, "die ik al 30 jaar draag!"; Essie nagellak in After School Boy Blazer, $ 8, 50; Unite Beach Day Texturizing Spray, $ 29, 95; RMS Beauty Un Cover-Up, $ 36; Het Super Elixer, $ 135 voor 10, 5 oz, "is een dagelijks voedingssupplementpoeder dat ik heb helpen maken. Het is een mix van supergroenen, kruiden en spijsverteringsenzymen die je cellen helpen voeden om je een sterkere huid, haar en nagels te geven."