7 Insider Beauty Secrets van een van de meest iconische modellen in de Biz

7 Insider Beauty Secrets van een van de meest iconische modellen in de Biz
Anonim
Getty Images

REDBOOK: Je hebt vorig jaar een mijlpaalverjaardag gevierd - en je ziet er nu zo mooi uit als ooit.

Image

CHRISTIE BRINKLEY: Het is grappig, omdat ik mijn leeftijd niet voel. Ik denk dat mijn generatie opnieuw definieert wat het betekent om 60 te zijn. We hebben de wetenschap van goede huidverzorging en lichaamsbeweging geleerd. Ik herinner me dat ik op mijn 30e verjaardag een berg op rende. Ik stond bovenaan en dacht erover na toen ze me vertelden dat mijn [modellering] carrière voorbij zou zijn op 30, en op dat moment had ik me nog nooit beter gevoeld in mijn leven. Ik heb geprobeerd dat idee vast te houden, me niet door externe verwachtingen te laten definiëren en gewoon te blijven doen wat goed voelt.

RB: Welke schoonheidstricks zweer je?

CB: Ik scrub mijn gezicht elke ochtend - het is mijn ding. Ik scrub zelfs mijn nek en de rug van mijn handen. Ik heb eens een artikel gelezen dat zei dat de reden dat mannen er vaak jonger uitzien dan vrouwen [van dezelfde leeftijd] is omdat ze zich scheren, wat hun huid exfolieert. En ik dacht bij mezelf: Oh, ik ga ze dat voordeel niet laten hebben!

RB: Je hebt ook de natuurlijk stralende make-uplook genageld. Wat zijn jouw go-to's?

CB: Ik probeer altijd nieuwe fundamenten: ik hou van die van Bobbi Brown, Armani Beauty en CoverGirl. Ik ben minder geïnteresseerd in mascara, omdat ik uiteindelijk veel van mijn wimpers heb uitgetrokken door zware nepwimperstroken te dragen in Chicago [Christie speelde in 2012 in de Broadway-show]. Nu valt er niet veel meer te benadrukken! Dus gebruik ik in plaats daarvan een zwarte of bruine voering om mijn ogen een beetje iets te geven. Ik hou ook van Nars bloost in roze en perzik en rode nagellak voor mijn tenen - mijn favoriet is Gucci Iconic Red. Het is een klassieke tint die niet te oranje of te blauw is.

RB: Je hebt zojuist een huidverzorgingslijn gelanceerd, Christie Brinkley Authentic Skincare. Vertel ons erover.

CB: Ik wilde ingrediënten die puur en gezond zijn, dus alle producten zijn vegan en vrij van wreedheid. We gebruiken een complex van plantenextracten, aminozuren en koper om uw huid te helpen tekenen van veroudering en de infraroodstralen van de zon te bestrijden, die volgens sommige experts nog schadelijker zijn dan UVA- en UVB-stralen.

RB: We moeten je rekwisieten geven om de jaren 80 te overleven zonder een gênant kapsel.

CB: Niet waar! Jaren geleden, toen ik een kledinglijn lanceerde, besloot ik mijn eigen pony te knippen terwijl ik op weg was om de collectie te promoten. Ik heb ze bijgesneden terwijl ze nat waren, niet wetende dat ze korter zouden drogen, dus kwamen ze maar tot halverwege mijn voorhoofd. En ze gingen alle kanten op. Er was niets stijlvol aan hen, en ik moest een nationale tournee doen met dat haar.

RB: Ben je sindsdien verbeterd als haarstylist?

CB: Ja, ik ben nu behoorlijk goed! Ik heb het haar van mijn dochter Alexa gestyled voor sommige van haar zanguitvoeringen. Zelfs onder de druk van een gordijnoproep ben ik goed met een krultang en een ronde borstel.

RB: We hebben gemerkt dat je een aantal geweldige selfies op Instagram plaatst. Heb je tips?

CB: Iedereen maakt me belachelijk omdat ik er meestal om lach, maar een oprechte glimlach wint altijd iets dat gesteld is. Dus mijn advies is: denk aan gelukkige gedachten en wacht op het moment waarop je echt giechelt, en knip dan zelf.

Christie's essentials: Nars Blush in Mata Hari, $ 30; Gucci vetgedrukte hoogglanslak in iconisch rood, $ 29; '' S Ochtends nadat ik mijn huid heb gehydrateerd, dep ik de Close Up Instant Wrinkle Smoother & Treatment [$ 69] uit mijn lijn waar ik rimpels heb. Ik noem het een beetje spackling! 'S Nachts gebruik ik de Recapture 360 ​​Night Anti-Aging Night Treatment [$ 69; 25 lezers zullen het winnen; Vul hier in! "; CoverGirl + Olay Simply Ageless Foundation, $ 13, 99; Laura Mercier oogpotlood in speciaal bruin, $ 20.