4 vrouwen onthullen hun leeftijd-tartende schoonheidsgeheimen

4 vrouwen onthullen hun leeftijd-tartende schoonheidsgeheimen
Anonim

Deze vier stralende dames hebben de snelkoppelingen naar een geweldige huid ontdekt, en met een beetje hulp van meester make-up artist Trish McEvoy (een stralende dame zelf), bewijzen ze dat je er op je absoluut best uit kunt zien en voelen, ongeacht wat je rijbewijs heeft om te zeggen over je geboortedatum.

Image
Joshua Pestka

Geef uw teint energie

Jillian King, 51

Haar geheimen: "Ik ben een groot voorstander van lichaamsbeweging en eet om jeugdig te blijven. In de zomer hou ik van zwemmen en surfen. Ik doe het hele jaar door yoga en Pilates, en ik ben ook al meer dan 30 jaar vegetariër jaar. Ik drink een ton water, dan ga ik een keer per week naar een sauna om gifstoffen uit te zweet. Ik vind dat dit alles mijn huid een natuurlijke helderheid geeft, net als hydrateren voor het slapengaan met Embryolisse Lait-Crème Concentré ($ 20, Amazon .com) en Tatcha Ageless Revitalizing Eye Cream ($ 135, tatcha.com). Ik draag niet veel make-up - alleen getinte vochtinbrengende crème en concealer onder de ogen. Hoe minder ik op mijn gezicht doe, hoe moediger ik voel dat ik naar buiten ga wereld."

Trish's take: "Om Jillian te helpen haar donkere kringen beter te bedekken, heb ik haar geleerd om eerst een licht oranje correctorcrème te deppen (Trish gebruikte haar Correct and Brighten klikpen, $ 41), wat helpt om blauwachtige tonen tegen te gaan en vervolgens concealer op te zetten. En een veeg van verse roze lippenstift verlicht haar gezicht maar past nog steeds bij haar ingehouden persoonlijkheid. "

Image

Joshua Pestka

Ga met zachtere make-up

Regina Rockensies, 40

Haar geheimen: "Mijn huid is de afgelopen jaren droger geworden, dus overdag draag ik It Cosmetics Your Skin But Better CC + Cream SPF 50+ ($ 38, ulta.com). Het hydrateert, egaliseert mijn teint en heeft SPF. 'S Nachts hydrateer ik met een olie, ofwel Josie Maran 100% pure arganolie ($ 48, sephora.com) of gewone kokosolie, ik ben ook een grote fan van St. Ives Fresh Skin Apricot Scrub ($ 5, target.com) Ik gebruik het wekelijks en het maakt mijn huid zo fris! Ik oefende niet veel toen ik jonger was, maar nu doe ik drie keer per week yoga. Ik vind dat als ik niet sport, geen enkele hoeveelheid make-up helpt ik zie er beter uit. "

Trish's take: "Na 40 hebben de ogen van iedereen een beetje definitie nodig, maar zwart potlood kan ze er zwaar uit laten zien. Dus ik had Regina haar ogen laten lijnen met een auberginekleur. Teken het langs de bovenste oogleden, beginnend vanaf de buitenste hoek en werkend naar passeer de iris met korte slagen. Schuif het dan onder je onderste wimpers en veeg het rondom rond. Voor een zwoel effect, voer de voering ook langs je binnenranden. "

Image

Joshua Pestka

Pas uw regime aan

Omayra Mangual, 44

Haar geheimen: "Ik hou van natuurlijke en doe-het-zelf-schoonheid. Afgelopen zomer had ik een leveraandoening en moest ik minder suiker eten in mijn dieet, en ik merkte dat mijn huid hierdoor helderder werd. Dus nu leef ik gezond: nee alcohol, veel fruit en groenten. 's Ochtends en' s avonds was ik mijn gezicht met SheaMoisture Raw Shea Butter Facial Soap ($ 4, 99, ulta.com) en veeg vervolgens op een toner die ik zelf maak. Het is een mengsel van appelazijn en water, die mijn gecombineerde huid verfrist en een mooie gloed geeft. Als laatste strijk ik een organisch serum op mijn gezicht en nek - ik zweer bij Suzanne Somers Organic Ageless Serum ($ 34, 99, suzannesomers.com) - en als ik meer vocht nodig heb, Ik zal een beetje kokosolie aaien. Een keer per week klop ik een eiwit in een kom, breng het aan als een gezichtsmasker en laat het enkele minuten zitten. Het verstrakt echt mijn poriën - het is als een instant gezicht -optillen."

Trish's take: "Omayra vertelde me dat als ze 's nachts uitgaat, ze een wijn- of bordeauxrode lippenstift draagt, dus liet ik haar een trucje zien: gebruik een kleine borstel om de lippenstift te mengen (Trish gebruikte haar pure lipkleur in Mulberry, $ 28, 50) met een beetje zwart oogpotlood op de rug van je hand voordat je het op je mond aanbrengt. Ik weet dat dit noten klinkt, maar het helpt bessenlipkleuren levendiger te laten lijken op donkere huidtinten. "

Image

Joshua Pestka

Blijf lachen

Betty Leigh, 70

Haar geheimen: "Hier is de wijsheid die hoort bij het draaien van 70: Gelukkig zijn is essentieel om er goed uit te zien. Ik heb geleerd dat vasthouden aan stress je batterij leeg maakt, dus ik loop zes mijl per dag, wat me ook een gezonde blos geeft. Ik ben onderhoudsarm met producten - ik gebruik Dr. Bonner's Peppermint Pure-Castile vloeibare zeep ($ 18, 49, walgreens.com) om mijn gezicht, lichaam en haar te wassen, en ik hydrateer 's nachts met Egyptian Magic All Purpose Skin Cream ( $ 24, target.com). Ik ben groot in oogcrème: ik maak mijn eigen door het combineren van sheaboter, bijenwas en een paar druppels elk van rozen- en geraniumolie. "

Trish neemt: "We verliezen in de loop van de jaren kleur in ons gezicht, maar make-up aangebracht op een droge huid kan zich in lijnen vestigen. Dus heb ik Betty gevraagd om een ​​gezichtsolie te deppen, gevolgd door een lichtgewicht foundation een tint dieper dan haar huid. Toen had ik ze combineert een roze roze blos met een pruim en bloeit de tint op het bovenste deel van de appels van haar wangen. Samen houdt dit de mooie helderheid die ze krijgt van haar wandelingen. "

Volgen op Facebook.