De 3 thuisgadgets die je er feitelijk jonger uit kunnen laten zien

De 3 thuisgadgets die je er feitelijk jonger uit kunnen laten zien
Anonim
Jeffrey Westbrook / Studio D

Als je denkt dat je een schakelaar kunt omdraaien om een ​​gladdere, helderdere huid te krijgen, nou ... dat kan je best wel. Sommige van de nieuwste innovaties tegen veroudering bieden dezelfde technologie die beschikbaar is in de kantoren van dermatologen - LED-verlichting, lasers, elektrische stroom - in een vorm met een lagere sterkte die u in uw eigen badkamer gebruikt. En artsen zeggen dat ze vergelijkbare resultaten kunnen leveren, als u klaar bent om de tijd te steken. "Met deze gadgets kan het maanden van ijverig gebruik duren voordat je een verschil in je huid ziet, terwijl een vergelijkbare kantoorprocedure hetzelfde kan doen na slechts één of twee sessies, " zegt Ellen Marmur, MD, een klinisch hoogleraar dermatologie aan de Mount Sinai School of Medicine in New York City.

Image

Natuurlijk kunnen die een of twee sessies je duizenden dollars kosten, terwijl de meeste thuishulpmiddelen variëren van $ 200 tot $ 500. Toch zijn deze machines niet goedkoop, dus zijn ze het waard? "Als uw huid gevoelig is voor ingrediënten zoals retinoïden, biedt een apparaat een zachter alternatief", zegt Marmur. "Bovendien kan het de effectiviteit van uw anti-verouderingsproducten vergroten." We hebben een hele reeks vrouwen, ouder dan 35, gevraagd om de nieuwste modellen een aantal maanden uit te proberen en vervolgens verslag uit te brengen. Hier zijn de FDA-goedgekeurde gadgets die volgens onze testers en top-dermatologen echt werken.

Verzacht rimpels: LightStim voor rimpels, $ 249

Wat het doet: LED's (light-emitting diodes) stralen pijnloze golflengtes in de huid. "Dit verhoogt de collageenproductie van uw huid, wat na verloop van tijd rimpels vermindert en voorkomt dat nieuwe zich vormen", zegt Fredric Brandt, MD, een door de raad gecertificeerde dermatoloog in New York City en Miami. "Bovendien is het veilig en zacht voor alle huidtinten."

Hoe het te gebruiken: Houd na het reinigen de stok drie minuten per gebied op elk deel van de huid dat u wilt behandelen. Afhankelijk van de hoeveelheid huid die je van plan bent te bedekken, duurt de volledige shebang vijf tot vijf minuten per week 10 tot 20 minuten. Na acht weken ziet u resultaten, waarna u het gebruik kunt verminderen tot twee keer per week.

Wat te verwachten: "Het licht voelde warm en ontspannend aan", zegt Felicia, 48, die een olijfkleurige huid heeft en een grote verbetering zag in haar voorhoofdlijnen en bruine vlekken. "Na twee weken zag mijn huid er zo goed uit dat ik geen foundation meer droeg."

Het komt erop neer: LightStim kan fijne lijntjes en matige zonnevlekken vervagen, "maar als u zware zonneschade of rimpels heeft, ziet u betere resultaten van een professionele laserbehandeling", zegt Brandt. "Ik vind het echter leuk dat je dit apparaat kunt gebruiken met anti-agers zoals retinol of glycolzuur na de behandeling, en het zal geen extra irritatie veroorzaken."

Vervaagt vlekken en lijnen: Tria Age-Defying Laser, $ 495

Wat het doet: het klinkt rechtstreeks uit een James Bond-film: een diodelaser stimuleert collageen en elastine om rimpels glad te maken, hoewel toegewijden zeggen dat het ook hun huid zacht en egaal maakt (momenteel is de Tria alleen goedgekeurd voor behandeling door de FDA lijnen). "Het is gemodelleerd naar de gefractioneerde lasers die artsen gebruiken, die de genezende reactie van de huid veroorzaken", zegt Macrene Alexiades-Armenakas, MD, Ph.D., een universitair hoofddocent dermatologie aan de Yale University School of Medicine.

Hoe het te gebruiken: Plaats op een schone huid het gereedschap op één wang; schuif het continu over het gebied totdat de zoemer piept en doe hetzelfde op je andere wang, voorhoofd en kin. Het apparaat heeft drie niveaus (je werkt geleidelijk tot niveau 3), dus afhankelijk van welke je gebruikt, kan het tot 10 minuten duren om je hele gezicht te behandelen. Doe dit vijf nachten per week gedurende 12 weken en herhaal de cyclus later als er nieuwe vlekken of lijnen verschijnen.

Wat te verwachten: "Het zappen voelde als hete pinpricks, maar het was aanvaardbaar", zegt Elizabeth, 45, die bruine vlekken op haar blanke huid wilde verwijderen. "Toen ik de Tria voor het eerst gebruikte, zag mijn hele gezicht er daarna verbrand uit, hoewel de roodheid na ongeveer een uur afnam." Binnen twee weken zei Elizabeth dat haar huid er egaal en stralend uitzag, "en tegen het einde van de drie maanden waren mijn kraaienpootjes ook veel zachter."

Het komt erop neer: "Omdat de Tria tijdelijke huidontsteking veroorzaakt, gebruik geen retinoïde of een glycolzuurproduct op dezelfde nachten dat u de behandeling uitvoert", zegt Alexiades-Armenakas. "Het maakt de huid ook gevoeliger voor de zon, dus je moet elke dag een breedspectrum, SPF 30 zonnebrandcrème dragen."

Bedrijven hebben een slappe huid: NuFace Mini Facial Toning Device, $ 199

Wat het doet: net als een personal trainer voor je gezicht, geeft deze massagegadget een huidskleur zodat het gladder en strakker wordt door lage elektrische stroom af te geven.

Hoe het te gebruiken: Breng de gel in de set aan (deze helpt de stroming door de huid te dringen) en rol de metalen bollen langzaam in een opwaartse beweging over elk gebied dat u wilt vastzetten. De hele behandeling duurt slechts enkele minuten, maar u moet het acht weken lang vijf keer per week doen, daarna twee tot drie keer per week om de resultaten bij te houden.

Wat te verwachten: "Het is als een koude, licht tintelende massage", zegt de 44-jarige Wendi, die NuFace op haar kaaklijn, nek, wangen en voorhoofd gebruikte. "Ik zag onmiddellijk aanscherping na het eerste gebruik, en gedurende de acht weken werd mijn huid veel steviger. Ik kreeg veel van 'Wow, je ziet er geweldig uit!' opmerkingen van vrienden, en een paar vertelden me zelfs dat ik er veel jonger uitzag. "

De bottom line: hoewel het huidverstrakkend effect legitiem is, is het ook van korte duur. "De microstromen veroorzaken lichte zwelling waardoor de huid er mollig en opgeheven uitziet, maar het effect begint na een paar uur te vervagen, " legt Marmur uit. "Zolang u het apparaat vijf dagen per week gebruikt, zult u resultaten blijven zien, maar er is geen voordeel op lange termijn - hoewel de masserende werking de bloedsomloop verbetert en de huid een gezonde gloed geeft."

Ruimt acne bij volwassenen op: Quasar Baby Blue, $ 349

Wat het doet: deze toverstok zwaait met magie op puistjes, waarbij zacht blauw LED-licht wordt vrijgegeven dat acne-veroorzakende bacteriën vernietigt en een zit in slechts enkele dagen krimpt.

Hoe het te gebruiken: glijd het apparaat op cirkelvormige bewegingen op net gewassen huid. Behandel elk gebied gedurende vier minuten, drie tot vijf dagen per week gedurende acht weken. Gebruik het vervolgens één tot drie dagen per week om puistjesvrij te blijven.

Wat te verwachten: Na het proberen van elk vrij verkrijgbaar product om haar kin en kaakacne te verminderen, zei Lauren (36) dat deze kleine machine haar huid in slechts 48 uur opruimde. "Ik gebruik het nu twee maanden per week en ik heb nog geen enkele break-out gehad", zegt ze.

Het komt erop neer: "Dit apparaat is dezelfde technologie die we op kantoor gebruiken om aanhoudende acne te behandelen", zegt Marmur. "Het doet echt zijn werk zonder je huid uit te drogen zoals sommige producten kunnen."